Drömmarnas dröm

Total lycka 
Nu har jag äntligen lyckats övertala min man om att vi ska köpa en bostad i Spanien. Jag vet dock inte riktigt om det blir en lägenhet eller ett hus. Men det spelar inte mig så stor roll, även om jag skulle föredra att ha ett hus. Så mannen får bestämma det, han får den lyxen nu när jag har fått bestämma att vi ska köpa. Är verkligen överlycklig, har haft detta som dröm ända sen jag var typ 18, och det är ju rätt många år. Vi har hört av oss till en mäklarfirma och ska ner nästa vecka redan och kolla lite, är så exalterad! Och det är såklart i södra Spanien som vi ska kolla så vi flyger till Málaga och sen kommer vi att hålla oss där nere, men åka runt lite till till olika byar och kolla runt (och såklart i de större städerna också). 

Drömscenariot 
Mina drömmars dröm är ju att bo i en liten fiskeby i ett mellanstort hus, i sån där spansk stil. Doom har ju en speciell stil på hus, lite sådär orangea i sten. Ett sånt vill jag ha, uppe på ett litet berg, inte på toppen utan bara lite högre än resten av staden, så att man har utsikt över staden och helst också havet. Och på tomten ska vi ha massa rosa och röda blommor som möter en, och helst en liten jacuzzi också, låter inte det trevligt? Jag tycker att det låter som ett paradis. Om resten av världen inte är ett paradis så får man väl ta och göra sitt eget, och det är jag nu i full gång med! Ska bara få med maken på samma bana, men jag tror att när vi kommer ner dit och får se lite, då kommer han vara helt ombord!