Viktigt för företaget

Jag håller just nu på och gör en sådan här affärsplan till jobbet. Det är verkligen otroligt viktigt att man har en sådan när man driver ett företag. Det är som ett program eller en elektronisk struktur på hur man ska styra sitt företag. Man kan sätta upp mål och göra sätt man kan nå målen på. Det är helt enkelt ett sätt att visualisera företagets utveckling i ett program. Jag tycker faktiskt att det är riktigt kul att hålla på med det här programmet. Jag har alltid vart en person som gillar att förbättra saker och att gå vidare och utvecklas. Så jag försöker hela tiden göra förbättringar och förenkla saker och göra allt jag kan. Så jag brukar sitta med det här programmet väldigt ofta för att se hur man kan gå vidare och om det finns något man kan göra. Jag har kommit på en otroligt smart plan som vi kommer att hålla på med på vårt företag framöver. Det ska verkligen bli otroligt kul att få hålla på med detta och att sträva mot målet jag har satt upp. Och alla andra på företaget verkar också tycka att det är en otroligt bra ide, så det är verkligen kanon bra det måste jag säga. Jag hoppas verkligen att det här kommer att funka bra. Det är verkligen skönt i alla fall att ha stöd från de andra så att det inte är något man behöver göra alldeles själv. Så jag tror faktiskt att det kommer att gå kanon bra. Jag hoppas också att vi håller tidsplanen för allt, om något så hade det vart skönt att göra det lite snabbare till och med. Men jag tänker inte pusha på för det utan så länge vi håller planen så är jag riktigt nöjd. Det blir kanon det här!